Skip to content

Veelgestelde vragen

Service

Wij hebben een groot assortiment aan tapijten van hoge kwaliteit in verschillende stijlen, materialen, formaten en kleuren. Van moderne en design tapijten tot Oosterse en Perzische tapijten. Al onze tapijten en kleden zijn handgeknoopt of handgeweven.

Bij Babai bieden wij een groot assortiment aan tapijten van hoge kwaliteit, in verschillende stijlen, materialen, formaten en kleuren. Wij helpen u om tot uw gewenste tapijt te komen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het restaureren, reinigen en verkopen van tapijten. Daarbij zit taxatie, inruil en verhuur van tapijten ook inbegrepen in onze dienstverlening.
Bij Babai bieden wij een groot assortiment aan tapijten van hoge kwaliteit, in verschillende stijlen, materialen, formaten en kleuren. Wij helpen u om tot uw gewenste tapijt te komen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het restaureren, reinigen en verkopen van tapijten. Daarbij zit taxatie, inruil en verhuur van tapijten ook inbegrepen in onze dienstverlening.

Ja, u kunt ook voor grote vloerkleden bij ons terecht. Wij beschikken over diverse tapijten en kleden van verschillende formaten, materialen en kleuren.

Ja, bij Babai repareren en restaureren wij tapijten en kleden. Wij realiseren de reparatie van alle typen tapijten en kleden.

Hierover leest u meer op de pagina restauratie.

In ons restauratieatelier kloppen wij eerst de tapijten uit. Daarna reinigen wij de tapijten op een handmatige manier met speciale reinigingsmiddelen. Omdat elk handgemaakt tapijt uniek is, verdient elk tapijt zijn eigen speciale behandeling. Hierbij wordt er gekeken naar de leeftijd, de kleuren en de kwaliteit van het materiaal. Op basis van deze factoren worden de juiste schoonmaakmiddelen gekozen. Het doel van de reiniging is het tapijt zand- en geurvrij maken, zonder dat het vet van de wol wordt aangedaan. Het natuurlijke vet van de wol is belangrijk voor de weerbaarheid van het tapijt tegen vlekken. Wij garanderen u dat het verschil na reiniging groot is en naar uw tevredenheid.

Voor meer informatie over de reiniging van tapijten en kleden kijkt u hier

Ja, u kunt ook onze tapijten huren. Dit geldt voor zowel onze klassieke als design tapijten.
Wilt u meer weten over uw tapijt? Dan kunt u uw tapijt inderdaad bij ons laten taxeren. Wij informeren u graag over alle details.
Showroom

Wij verwelkom u van harte in onze showroom gedurende onze openingstijden:

Maandag t/m woensdag: 09:30 – 17:30 uur
Donderdag: 09:30 – 17:30 uur en 17:30 – 21:00 uur op afspraak
Vrijdag: 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur
Zondag: enkel op afspraak

U kunt bij ons gratis parkeren. Onze showroom is gevestigd aan Achter de Kamp 108. Een andere parkeermogelijkheid is bij Q-Park Beestenmarkt.

U kunt al onze tapijten in onze showroom bekijken. Wij verwelkomen u graag!

Bestelling
Bij het plaatsen van een bestelling kunt u op verschillende manieren betalen. Online kunt u via iDEAL of met uw creditcard betalen. Koopt u het product in de winkel, dan kan dit met de pin of contact geld.
Indien een betaling via de webshop niet lukt, kunt u het beste contact met ons opnemen.
Nee, u hoeft bij het bestellen van onze producten geen verzendkosten te betalen. Al onze producten worden gratis op uw gewenste plek geleverd.

Indien uw bestelde tapijt op voorraad is, wordt deze binnen 24 uur verstuurd.

Wanneer u besluit uw bestelde product(en) te retourneren, is dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling mogelijk. Dit kan zonder opgaaf van redenen. U kunt uw bestelling echter enkel retourneren indien de bestelling ongebruikt is. En gelieve ook in de originele verpakking.
U kunt uw bestelling enkel retourneren wanneer het product ongebruikt en schadeloos is. Ook is het gewenst om de bestelling in originele verpakking te retourneren. U kunt uw bestelling zowel in onze showroom als via een pakketdienst in retour brengen.
Blijkt het dat uw bestelling bij levering al beschadigd is? Dan kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de schade van het bestelde product wordt hersteld of leveren een vervangend tapijt. U kunt hier contact met ons opnemen.

Zoek producten