Skip to content

Snelle levering

Altijd gratis.

Betrouwbaar winkelen

Veilig betalen.

Gratis retourneren

Niet goed? Geld terug.

Bekijken in showroom

Kijken wat je koopt.

Reiniging

Vanaf €8 per m² reinigen wij uw tapijt!

Door dagelijks gebruik, aanwezigheid van huisdieren en/of een ongelukje thuis is uw tapijt vervuilt geraakt. Een vuil tapijt kan een broeinest zijn voor bacteriën, ongedierte en onaangename geuren. Het wassen van tapijten is een eeuwenoude kunst die diepgaande en specifieke kennis vereist van de verschillende soorten materialen, kleurstoffen en knopen. Deze kennis is noodzakelijk om het tapijt te kunnen reinigen zonder het te beschadigen.

Uw tapijt reinigen bij Babai

Bij Babai reinigen we dagelijks tapijten, die met respect en kennis van zaken worden behandeld. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld speciale schoonmaakmiddelen die de natuurlijke kleurstoffen in het tapijt niet aantasten. Elk tapijt, en alle kleuren binnen een tapijt, verdienen speciale en variërende aandacht. Met onze restauratie kennis kunnen wij vakkundig de schoonmaakmiddelen aanpassen aan ieder soort tapijt die een eigen unieke behandeling vereist. Door de professionele reiniging heeft het tapijt een mooier aanzien, ruikt het weer fris en verlengt het de levensduur van het tapijt.

De procedure van tapijt reiniging

In ons atelier kloppen wij het tapijt eerst uit. Op deze wijze wordt er zand, stof en los vuil uit het tapijt verwijderd. Voorafgaand aan het wasproces wordt er een kleurtest uitgevoerd en de conditie van het tapijt bepaald. Afhankelijk van de soort en de kwaliteit van het tapijt, behandelen wij het tapijt met bijpassend schoonmaakmiddel. Nadat het tapijt is gewassen, wordt het tapijt gedroogd in de speciale droogkamer. Met meer dan 45 jaar ervaring is uw tapijt bij Babai in de juiste handen.

 

Voor advies en/of een prijsindicatie kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Zoek producten