Skip to content

Archieven: Producten

Tapijten shop

Al vanaf 1975 kunt u bij Babai terecht voor een groot assortiment aan traditionele en eigentijdse Perzische tapijten. Onze tapijten geven uw huis een eigen stijl en maken uw interieur compleet. Een tapijt creëert een bepaalde sfeer in elke ruimte.

 

U heeft bij ons de keuze uit hoge kwaliteit tapijten van verschillende stijlen, materialen, formaten en kleuren. Al onze tapijten zijn handgeknoopt of handgeweven. Wij leveren de tapijten snel en gratis. Past het tapijt toch niet helemaal bij uw huis? Dan is gratis retourneren ook mogelijk. Dit omdat wij, net zoals u, willen dat u tot het tapijt komt dat volledig aansluit op uw wensen voor het huis.

Filters

Categorieën
Meer laden
Categorieën
Meer laden
Categorieën
Meer laden
Prijsklasse
27512900
Prijsklasse
102mm300mm
Prijsklasse
149mm392mm

Wilt u onze tapijten collectie liever in het echt zien om uw keuze te maken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, gevestigd in Amersfoort. Wij helpen u graag om gericht op zoek te gaan naar het tapijt van uw wensen. Met onze service zullen wij u volledig proberen te ontzorgen! 

Over Babai

Wij zijn bij Babai gespecialiseerd in het restaureren, reinigen, inkopen en verkopen van nieuwe en antieke handgeknoopte tapijten. Wij komen oorspronkelijk uit Iran, het voormalige Perzië, waar we het ambachtelijke tapijtknopen hebben geleerd van onze ouders. We beschikken over jarenlange ervaring in het knopen en restaureren van tapijten en een grote kennis van patronen en weefseltypen. Onze jarenlange ervaring is terug te zien in diverse type woningen: van huizen en landhuizen tot kastelen en bedrijven. Zowel in Nederland als internationaal. Dit maakt dat wij worden gerekend tot de allerbeste tapijtrestaurateurs van Nederland. Bij Babai komt u altijd tot de oplossing voor al uw vragen op het gebied van tapijten. Wij helpen u graag!

Zoek producten