Skip to content

Beste in restauratie

Volgens art restorers association.

Ophalen en brengen

Wij denken graag mee.

Jarenlange ervaring

Sinds 1975.

Eigen restauratie atelier

Centraal in amersfoort.

Reparatie

Uw tapijt repareren?

Het kan zijn dat uw tapijt is beschadigd. Denk aan gaten, vlekken, kapotte franjes, motschade. Dit is natuurlijk hartstikke zonde! Gelukkig kan dit gerepareerd worden, waardoor uw tapijt er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Dit verlengt de levensduur van uw tapijt en zo kunt u er nog jaren van genieten! In ons atelier restaureren wij dagelijks handgeknoopte en geweven tapijten. Wij restaureren alle soorten problemen die er kunnen zijn, zoals slijtage, motschade, franjes en kleurherstel.

Tapijtreparatie door Babai

Door ART Restorers Association zijn we benoemd tot beste tapijt restaurateur van Nederland. De Art Restores Association ofwel A.R.A. Nederland is een beroepsvereniging voor restauratoren en conservatoren. De A.R.A. zet zich bovendien in om mensen te overtuigen van goede zorg voor deze bijzondere (historische) kunstobjecten. Wij als Babai zijn trots om deze titel te mogen dragen van de A.R.A. De ruim 45 jaar ervaring heeft ons hier gebracht. Uw tapijt is zeker in goede handen bij ons. 

 

Naast repareren, reinigen we ook vervuilde tapijten! 

U kunt een afspraak maken en langskomen in onze showroom. Vervolgens beoordelen wij de staat van het tapijt. Op basis hiervan kunnen we je verschillende mogelijkheden aanbieden!

Kosten Tapijtreparatie

De kosten van het repareren van een tapijt is per tapijt verschillend. Het is afhankelijk van de grootte van het gat, de vlek of andere schade aan het kleed. Daarnaast ligt het ook aan het soort tapijt en wat voor middelen er nodig zijn om het tapijt te restaureren. Kom gerust langs in onze showroom! Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Of in het geval van een tapijt dat te groot is om mee te nemen kunnen wij naar u toe komen om u een vrijblijvende offerte te geven.

Wij werken samen met

Zoek producten