Skip to content

Snelle levering

Altijd gratis.

Betrouwbaar winkelen

Veilig betalen.

Gratis retourneren

Niet goed? Geld terug.

Bekijken in showroom

Kijken wat je koopt.

Over ons

Wie zijn wij?

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig handgeknoopt tapijt met een aantrekkelijke prijs, is Babai hét adres. Al sinds 1975 hebben wij ervaring in het in- en verkopen, produceren en restaureren van hoogwaardige handgeknoopte en geweven tapijten. Wij komen oorspronkelijk uit Iran, het voormalig Perzië, waar het ambachtelijk proces van het tapijtknopen is aangeleerd door onze ouders. De deskundigheid die over de vele jaren is opgedaan, geeft ons diepe inzicht in het in- en verkopen van tapijten van hoogwaardig kwaliteit. 

 

Met onze uitgebreide service proberen wij u te ontzorgen!

Door import uit landen zoals Iran, Afghanistan, India en Pakistan, is er een unieke collectie ontstaan. Met ruim 300m² aan winkeloppervlakte, hebben wij voor ieder budget de beste keuze. Ook voor het reinigen en/of herstellen van uw eigen tapijt kunt u bij ons terecht. Het leveren van tapijten van hoge kwaliteit en vijf- sterren service is onze missie.

Wilt u een sfeerimpressie krijgen van onze tapijten en diensten?

Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken in onze showroom en atelier. Komt u liever op afspraak? Bel gerust of boek een afspraak online. Desgevraagd kunnen wij een gratis parkeerplek voor u reserveren.

 

We verwelkomen u graag!

Zoek producten