Skip to content

Jarenlange ervaring

Sinds 1975.

Beste in Restauratie

Volgens art restorers association.

Tapijtreiniging

Weer als nieuw.

Showroom in Amersfoort

Ontdek de perzische cultuur.

Over ons

Wie zijn wij?

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig handgeknoopt tapijt voor een aantrekkelijke prijs, is Babai hét adres. Al sinds 1975 hebben wij ervaring in het in- en verkopen, produceren en restaureren van hoogwaardige handgeknoopte en geweven tapijten. Wij hebben het ambachtelijke proces van het tapijtknopen geleerd van onze ouders. De deskundigheid die over de vele jaren is opgedaan, geeft ons diepe inzicht in het in- en verkopen van tapijten van hoogwaardig kwaliteit. 

Met onze uitgebreide service proberen wij u te ontzorgen!

Met ruim 300m² aan winkeloppervlakte, hebben wij voor ieder budget de beste keuze. Ook voor het reinigen en/of herstellen van uw eigen tapijt kunt u bij ons terecht. Het leveren van tapijten van hoge kwaliteit en vijf- sterren service is onze missie.

Een video zegt meer dan duizend woorden!

Om een betere sfeerimpressie te krijgen, laten wij je zien hoe we te werk gaan bij Babai. Je ziet de verschillende aspecten van het reinigen en repareren, de zorgvuldigheid van hoe er wordt gehandeld met de handgeknoopte tapijten en de liefde voor ons vak. Dit brengen we graag naar u over!

 

Naast repareren en restaureren hebben wij ook een mooi assortiment aan handgeknoopte tapijten. Deze kunt u bewonderen in onze showroom in Amersfoort! Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken in onze showroom en atelier. Komt u liever op afspraak? Bel gerust of boek een afspraak online. Tot snel!

Video afspelen

Wij werken samen met

Zoek producten