Skip to content

13 mei 2022

Tapijten restauratie

Het kan zijn dat uw Perzisch tapijt is beschadigd. Denk aan gaten, vlekken, kapotte franjes, motschade. Dit is natuurlijk hartstikke zonde! Gelukkig kan dit gerestaureerd worden, waardoor uw Perzisch tapijt er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Dit verlengt de levensduur van uw tapijt en zo kunt u er nog jaren van genieten!

In ons atelier restaureren wij dagelijks handgeknoopte (geweven) tapijten en Gobelins. We restaureren ook slijtage, opspanning en kleurherstel!

Tapijt restauratie door Babai

Door ART Restorers Association zijn we benoemd tot beste tapijt restaurateur van Nederland. De Art Restores Association ofwel A.R.A. Nederland is een beroepsvereniging voor restauratoren en conservatoren. De A.R.A. zet zich bovendien in om mensen te overtuigen van goede zorg voor deze bijzondere (historische) kunstobjecten. Wij als Babai zijn trots om deze titel te mogen dragen van de A.R.A.
De ruim 45 jaar ervaring heeft ons hier gebracht. Uw tapijt is zeker in goede handen bij ons
U kunt een afspraak maken en langskomen in onze showroom. Vervolgens beoordelen wij de staat van het tapijt. Op basis hiervan kunnen we je verschillende mogelijkheden aanbieden!

 

Kosten Tapijtreparatie

De kosten van het restaureren van een Perzisch tapijt is per tapijt verschillend. Het is afhankelijk van de grootte van het gat, de vlek of andere schade aan het kleed. Daarnaast ligt het ook aan het soort tapijt en wat voor middelen er nodig zijn om het Perzisch tapijt te restaureren. Kom gerust langs in onze showroom! Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zoek producten